MANİSA / ŞEHZADELER - SELAHADDİN EYYUBİ İMAM HATİP ORTAOKULU

AKADEMİK TAKİP KOMİSYONU

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'müzün başlattığı Akademik Takip Komisyonu kapsamında okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde yapılacak faaliyetleri planlamak için "Akademik Takip Komisyonu" oluşturuldu. 7.ve 8. Sınıflardan sorumlu Müdür Yardımcısı Emel SAY Koordinatör Sınıf  Şube Rehber Öğretmenleri Murat ÇETİN, Serhat BALCIOĞLU tarafından   oluşan komisyon, Liselere Geçiş Sınavı  Hazırlık Eylem Planı oluşturmak amacıyla, Okul Müdürümüz Kadir ÇALDIRAN  başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Komisyon'umuz tarafından yürütülecek eylem planı kapsamında, öğrencilerimizin  gelişimlerinin takip edilmesi için çalışma takvimi oluşturuldu. Bu toplantıda aşağıdaki konularla ilgili kararlar alındı:

1.    DYK işlemleri
2.    7.sınıflarla ilgili deneme takvimi oluşturulması ve en az 3 denemenin yapılması
3.    Eğitim Koçluğu, sınıf danışman (koç) öğretmenlerin belirlenmesi
4.    7. Ve 8. Sınıflarda da koçluk uygulaması başlatılması
5.    Sınıf  Şube Rehber Öğretmenlerinin yaptığı program dahilinde öğrenci ve velilerle moral – motivasyon –   bilgilendirme, sunum ve seminerlerin yapılması
6.    Okulun ve projenin tanıtılması
7.    Tanıtım panosunun ve okul sitesinin düzenlenmesi
8.    7. Sınıf velileriyle Mart  ayı içerisinde bilgilendirme toplantısı yapılması

22-03-2023

Yayın: 22.03.2023 - Güncelleme: 22.03.2023 09:48 - Görüntülenme: 107